animatie, concept en illustratie

Onderstaande korte animaties zijn naast corporate communicatie voor social media ontworpen, van storyboard, illustratie tot animatie.

Ontworpen om op een aantrekkelijke manier informatie over te brengen.

 

Animatie Melis Logistics B.V. in Gelredome

Deze wervingsanimatie voor Melis Logistics B.V. in het Vitesse Stadion (Gelredome) is een mooi voorbeeld van het terugbrengen van de boodschap tot de essentie. De animatie is een loop van 15 seconden zonder concessies te doen aan de styling. Via deze link is de animatie zelf te zien.

Animatie Radboud Health Academy

Animatie t.g.v. event Radboud Health Academy.

"De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden."

 

Bron: website Radboud Health Academy.

Animatie Melis Logistics B.V.

2021 is het vierde opeenvolgende jaar dat Melis Logistics de FD Gazellen Award* krijgt uitgereikt. Deze korte animatie in opdracht van Melis Logistics verbeeldt deze bijzondere prestatie op ludieke wijze en wordt onder andere ingezet op de website van Melis Logistics, social media en in de Melis App.

 

*FD Gazellen 2021: Voor de achttiende keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Animatie Heynen BV

Animatie voor Heynen BV t.g.v. 65-jarig bestaan van dit familieberijf. Samenwerking met StudioSpaen NIjmegen.