concept, technisch ontwerp, realisatie

Bij een derde dimensie komen verschillende uitdagingen en overwegingen die moeten samenkomen in één object.

Popupkaarten en bouwplaten hebben uitspringende elementen die perfect moeten passen, dat is altijd maatwerk.

Deze 3d-objecten worden gebruikt voor educatie en infomatie, waardoor het een visueel aantrekkelijke communicatiemiddel is met attentiewaarde.

 

Huisstijl, wand- en trappenhuisontwerp Villa Mooi Nederland

Villa Mooi Nederland is een villa uit 1927 in Beek, gemeente Berg en Dal. De oorspronkelijke naam Pennsylvania verwijst naar de familie Penn, de eerste bewoners. Sinds 2018 is het een groepsvilla waar men kan verblijven. De entree is voorzien van tekst en beeld en elke kamer heeft een eigen thema. In het trappenhuis is de stamboom van de familie Penn te zien waarbij je verder terug in de tijd gaat naar mate je hoger komt. De geschiedenis van de directe omgeving van de villa is daarmee prachtig gevisualiseerd.

3D Pop-upkaart RadboudUMC

Opdrachtgever: RadboudUMC Nijmegen

Op 4 juli 2022 opende het fantastische nieuwe hoofdgebouw van het RadboudUMC voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Om collega's te bedanken voor hun tomeloze inzet in de zorg, zeker ook tijdens deze ingrijpende verhuizing was er een bijzondere kaart nodig. Een kaart die verrast en bedankt in meerdere dimensies.


Diverse ontwerpdisciplines en professionaliteit komen daarbij samen in deze vanzelfsprekende ogende pop-upkaart. De pop-upkaarten zijn in een oplage van maar liefst 12.000 geassembleerd geleverd in enveloppen voorzien van adres voor verzending.
Bekijk hier het gebouw op de website van het RadboudUMC.

Spaaractie Halloween Spookvilla!

Opdrachtgever: Nico de Witt PLUS (Beek-Berg en Dal).

Deze bouwplaat bestaat uit een geseald pakket met 2xA3-vellen en een onderbord. De geassembleerde Halloween Spookvilla is ruim 21cm hoog en heeft een grote schoorsteen, dakkapel, uithangende erker en 2 balkons. Met de te verzamelen verschillende stickervellen is de Halloween Spookvilla zelf te customizen. De projectstijl van de communicatie rondom deze actie is zichtbaar op de poster (70x100cm) links maar ook in de advertentie en de huis-aan-huis flyers met Halloween-aanbiedingen.

Dirk Brandweerkazerne 125 jaar

Opdrachtgever: HHS Uitgeverij (Nijmegen)
Schaal 1:160 (N)

De bijzondere Brandweerkazerne Dirk kent een lange geschiedenis en bestaat maar liefst 125 jaar. Het rijksmonument aan de Honthorststraat is gerenoveerd en is de oudste, nog in bedrijf zijnde brandweerkazerne van de Benelux. Het is gebouwd in de stijl van het Rijksmuseum.
Bekijk hier het gebouw op Google Streetview.

 

Deze bouwplaat bestaat uit een geseald pakket met 6xA4-vellen en een onderbord. De geassembleerde model is 23x13x10,5cm op een A4 grondplaat.
Te bestellen via HHS Uitgeverij.

Avé Arena, kwartetspel in de vorm van het Colosseum

Opdrachtgever: Valkhofmuseum Nijmegen

Kwartetspel Avé Arena met 8 sets kaarten t.g.v. de tentoonstelling Gladiatoren, Helden van het Colosseum.

Pop-upkaarten Nederlands Openluchtmuseum

Opdrachtgever: Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

3d pop-upkaarten A5 met maar liefst 5 pop-upelementen. In zomer- en winteruitvoering. De beschikbare zomerfoto's zijn bewerkt tot een overtuigend een wintertafereel en de vijver is veranderd in een mooie schaatsbaan. Alles is voorzien van een laag sneeuw. De twee uitvoeringen zijn in een oplage van 2000 aan het museum geassembleerd geleverd voor marketing en verkoop.